BESPLATNA OBUKA ZA ZAVARIVAČE – KONKURS 2023

Project Detail

U okviru Projekta“MAG-net za uspeh-besplatne obuke mladih za CO2 zavarivanje“, koje realizuje Udruženje građana „Šansa“ u partnerstvu sa Institutom Goša d.o.o., a preko Javnog konkursa za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja, samozapošljavanja i preduzetništva mladih, koje finansira Ministarstvo turizma omladine Republike Srbije, objavljuje se KONKURS:
„Pozivaju se svi nezaposleni mladi (lica koja nisu u radnom odnosu) od
18 do 30 godina, zainteresovani da učestvuju u stručnom osposobljavanju na vršenju posla „ZAVARIVAČ“, koje će se realizovati u trajanju od 200 školskih časova u Institutu Goša, u Smederevskoj Palanci.
Svoju prijavu koja obuhvata radnu biografiju (CV) proslediti na mejl adresu udruženja: sansaoffice@gmail.com, najkasnije do petka, 15.09.2023.
do 15 časova. Uz prijavu navesti i potrebnu veličinu obuće i odeće, tj.
radnog odela.“
Selekcija sa intervjuima prijavljenih kandidata izvršiće se u utorak, 19.
septembra u prostorijama Instituta Goša u Smederevskoj Palanci, a realizacija obuke sa izabranim kandidatima sprovešće se u periodu od 25.
septembra do 17. oktobra 2023. god. u Smederevskoj Palanci.
Napominjemo da će svi kandidati koji uspešno završe obuku imati na raspolaganju logističku pomoć našeg udruženja pri uspostavljanju kontakta i obezbeđivanju intervjua kod potencijalnih poslodavaca iz ove oblasti u našoj zemlji. Iako je poželjno imati određeno iskustvo iz metalske struke, isto nije i nužno. Obuka za polaznike je BESPLATNA. Obezbeđeni su takođe i besplatan smeštaj i ishrana za sve polaznike tokom obuke.