Zavarivanjem do sigurnog posla i budućnosti za mlade

Project Detail

U okviru Projekta „Zavarivanjem do sigurnog posla i budućnosti za mlade“, koje realizuje Udruženje građana „Šansa“ u partnerstvu sa Institutom Goša d.o.o., a preko Javnog konkursa za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja, samozapošljavanja i preduzetništva mladih, koje finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, organizuje se KONKURS:

„Pozivaju se svi mladi od 18 do 30 godina, zainteresovani da učestvuju u stručnom osposobljavanju na vršenju posla „ZAVARIVAČ“, koje će se realizovati u trajanju od 200 školskih časova u Institutu Goša, u Smederevskoj Palanci.

Svoju prijavu koja obuhvata radnu biografiju (CV) i motivaciono pismo proslediti na mejl adresu udruženja: sansaoffice@gmail.com najkasnije do ponedeljka, 05.09.2022. do 17 časova. Uz prijavu navesti i potrebnu veličinu obuće i odeće, tj. radnog odela.

Selekcija sa intervjuima prijavljenih kandidata izvršiće se u četvrtak, 08. septembra u prostorijama Instituta Goša u Smederevskoj Palanci, a realizacija obuke sa izabranim kandidatima sprovešće se u periodu od 12. septembra  do 04. oktobra 2022. god. u Smederevskoj Palanci.

Napominjemo da će svi kandidati koji uspešno završe obuku imati na raspolaganju logističku pomoć našeg udruženja pri uspostavljanju kontakta i obezbeđivanju intervjua kod potencijalnih poslodavaca iz ove oblasti u našoj zemlji. Iako je poželjno imati određeno iskustvo iz metalske struke, isto nije i nužno. Obuka za polaznike je BESPLATNA. Obezbeđeni su takođe i besplatan smeštaj i ishrana za sve polaznike tokom obuke.

 

Ministarstvo omladine i sporta

Institut Goša