Javni konkurs za stručno osposobljavanje na vršenju posla „zavarivač“

Project Detail

U okviru Projekta „Integrativni pristup za osposobljavanje mladih iz osetljivih grupa za produktivan život u socijalnoj zajednici“, koje realizuje Udruženje građana „Šansa“ u partnerstvu sa Institutom Goša d.o.o., a preko Javnog konkursa za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja, samozapošljavanja i preduzetništva mladih, koje finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, organizuje se KONKURS:
„Pozivaju se svi mladi od 18 do 30 godina, zainteresovani da učestvuju u stručnom osposobljavanju na vršenju posla „ZAVARIVAČ“, koje će se realizovati u trajanju od 200 školskih časova u Institutu Goša, u Smederevskoj Palanci.
Svoju prijavu koja obuhvata radnu biografiju (CV) i motivaciono pismo proslediti na mejl adresu udruženja: sansaoffice@gmail.com, najkasnije do 17 časova u utorak 15.06.2021. Uz prijavu navesti i potrebnu veličinu obuće i odeće, tj. radnog odela.
Napominjemo da će svi kandidati koji uspešno završe obuku imati na raspolaganju logističku pomoć našeg udruženja pri uspostavljanju kontakta i obezbeđivanju intervjua kod potencijalnih poslodavaca iz ove oblasti u našoj zemlji. Iako je poželjno imati određeno iskustvo iz metalske struke, isto nije i nužno. Obuka za polaznike je BESPLATNA. Obezbeđeni su takođe i besplatan smeštaj i ishrana za sve polaznike tokom obuke.