Institut Gosa

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Povećati slova
  • Default font size
  • povećavanje slova
  • Latinica
  • English
Novosti | Obuka | NOVI CIKLUS EDUKACIJA U ZAVARIVANJU U INSTITUTU GOŠA
četvrtak, 07 avgust 2014 20:48

NOVI CIKLUS EDUKACIJA U ZAVARIVANJU U INSTITUTU GOŠA

EDUKACIJE ZA MEĐUNARODNE INSPEKTORE U ZAVARIVANJU IWI C

Poštovane kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da, kao rezultat upućenih nam upita i velikih potreba tržišta rada za visoko kvalifikovanim osobljem u zavarivanju, proširujemo delatnost edukacije osoblja u zavarivanju. Imajući u vidu delatnost vašeg preduzeća i osoblje kao glavni resurs svake proizvodnje, želimo da vam ponudimo obrazovanje osoblja po svetskim standardima, i pozivamo zainteresovane na

KURS ZA MEĐUNARODNE INSPEKTORE  ZAVARIVANJA – IWI C
(International Welding Inspector IWI)

-druga polovina septembra-

koja predstavlja sledeći, viši, nivo znanja i veština u obrazovanju osoblja u zavarivanju koji sledi nakon edukacija za međunarodne inženjere i tehnologe u zavarivanju.

Prema planu, IWI-C kurs počinje u drugoj polovini septembra i održavaće se u prostorijama Instituta Goša, Milana Rakića 35, Beograd. Prijave su u toku, a prijave možete izvršiti putem mejla ili kontakata iz prilogu. IWI-C kurs je intenzivan i traje obaveznih 97 časova. Polaznici IWI C kursa će dobiti potrebnu štampane materijale na početku kursa.

Minimalni uslovi za pohađanje kursa za Međunarodne inspektore u zavarivanju (IWI–C) su:

  • da kandidat za IWI-C kurs poseduje minimalno diplomu o položenom kursu za Međunarodne tehnologe u zavarivanje(IWT) ili Evropske tehnologe u zavarivanju (EWT) ili diplomu Međunarodnog/Evropskog inženjera u zavarivanju (za upis je potrebno dostaviti dokaz – IWT ili IWE diplomu na uvid)
  • da zadovoljava uslov pohađanja

Sticanjem diplome u Institut Goša, diplomirani kandidati će moći da rade na najodgovornijim poslovima poslovima: pripreme, nadzora, kontrole izvršenja i ekspertize zavarenih spojeva.

 

 

Održavanje kursa i polaganje ispita se izvodi pod uslovima Svetske organizacije International Institute of Welding, IIW, prema dokumentu Doc. IAB-041r3-08 MINIMUM REQUIREMENTS FOR THE EDUCATION OF INTERNATIONAL WELDING INSPECTION PERSONNEL International Welding Inspector (IWI). Nakon završenog kursa i položenog ispita kandidati dobijaju međunarodno validanu diplomu.

Ukupna cena je dinarska protivvrednost od 1.250,00 EUR (od toga 850,00 EUR.za kurs- Instituta Goša i 400,00 EUR. za polaganje ispita i izdavanje diploma- DUZS-CertPers) bez PDV, kojom je obuhvaćeno pohađanje nastave i vežbi,  potrebna literatura na CD-u, polaganje ispita i izdavanje diplome.

Institut Goša izvodi edukacije osoblja u zavarivanju u svojstvu ATB-a, Odobrene organizacije za obrazovanje kadrova u zavarivanju za Srbiju I Crnu Goru od strane Ovlašćenog nacionalnog tela za obrazovanje osoblja u zavarivanju- DUZS-CertPers, pod rednim brojem 2 (Sertifikati Instituta Goša).

 

Molimo Vas da budete slobodni i javite se za više detalja i prijavu za IWI-C kurs i/ili drugih kurseva koje organizuje Institut Goša na sledeće kontakte:

Viši naučni saradnik, Katavić dr Boris, dipl. met. ing., IWE –
Rukovodilac kursa za školovanje IWE/IWT i Rukovodilac Istraživačko - obrazovnog centra za zavarivanje i srodne postupke
Tel. 011/2412-222
Fax. 011/2410-977
boris.katavic(at)institutgosa.rs

Zlatan Milutinović, istraživač saradnik, dipl. ing. met., IWE -

Fax. 011/2410-977,
E-mail: zlatan.milutinovic(at)institutgosa.rs

Milan Prokolab, istraživač saradnik, dipl. ing. maš.., IWE -
Mob. 064/83 89 826
E-mail:milan.prokolab(at)institutgosa.rs

Kalendar

Maj 2019
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
You are here Novosti | Obuka | NOVI CIKLUS EDUKACIJA U ZAVARIVANJU U INSTITUTU GOŠA